• Home
  • Tag: 上海419贵族

Overlapping Ears Of Rice / StudioGreenBlue

first_imgArchDaily Photographs:  StudioGreenBlueText description provided by the architects. This building stands on the borderline between the wheat and the residence area. This is a duplex house where a young couple and their mother live. The living space of young couple and the living space of their mother are divided. But they hope to hear their mother’s voice in an emergency. And they hope to see a field of wheat and hills in their life, too. This house is able to be parted three pieces and piled those pieces. The third floor commanding a fine view is the young couple’s, the second floor is individual room ( bedroom, library, and so on), since there is convenient for their mother, the first floor is hers. A stairwell pierces three floors, but gratings cover the stairwell in each floor. People can join other people in the other floors with sounds through the gratings. The gratings steer the sunlight. The light is turned every times which draws a pattern on the wall. Inhabitants can see that change. Save this picture!© StudioGreenBlueRecommended ProductsPorcelain StonewareGrespaniaPorcelain Tiles – 20MMWoodAccoyaAccoya® CanalsCoffee tablesBoConceptMadrid Coffee Table AD22There are only the field of wheat and low buildings. However, requested floor space needs spread as large as a three stories house. But comparing the building and neighboring scenery, we feel a three stories house is too tall and that sense of being is too large. So that breaking mass of the building to three parts. Save this picture!© StudioGreenBlueWe separated this volume to three boxes, and then piled these, the largest volume expand the image of ears of rice and resolve with projection. Changing the proportion of stripe, people can have different images in all around. It aims to give feeling such as to stick a print paper on the outer walls. That makes the part not coercive. As the result, the building shade in the scenery, and we can give the building a mild sense.Project gallerySee allShow lessEuropean Architectural Travel PhotographsArticlesVertical Theme Park / Ju-Hyun KimArticles Share Photographs CopyHouses•Takasaki, Japan Save this picture!© StudioGreenBlue+ 18 Share Year:  Architects: StudioGreenBlue Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/98500/overlapping-ears-of-rice-studiogreenblue Clipboard Overlapping Ears Of Rice / StudioGreenBlue Japan Overlapping Ears Of Rice / StudioGreenBlueSave this projectSaveOverlapping Ears Of Rice / StudioGreenBlue “COPY” CopyAbout this officeStudioGreenBlueOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesDabasHousesTakasaki3D ModelingJapanPublished on December 27, 2010Cite: “Overlapping Ears Of Rice / StudioGreenBlue” 27 Dec 2010. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardWindowsMitrexSolar WindowAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesBulbs / SpotsCocowebLighting – Compact Gallery White TracklightConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSealantsEffisusCrossing Perforations on RoofsWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsTiles / Mosaic / GresiteMargresPorcelain Tiles – Linea CosmosWood Boards / HPL PanelsInvestwoodValchromat Panels for Interior DesignWindowspanoramah!®ah! MotorisationHingesSaliceHinges – PactaDrawers / Filing Cabinets / ShelvesBeneStorage Partition – PORTS StorageMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?水稻重叠的耳朵 / StudioGreenBlue是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream 2006 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/98500/overlapping-ears-of-rice-studiogreenblue Clipboard “COPY” Houses Area:  13375 m² Year Completion year of this architecture project Projectslast_img read more